Payment Not Working

WCMp Vendor Membership

Payment Not Working Open

Viewing 17 reply threads
  • Author
    Posts
    • #114235
      PJ
      Participant

      Whenever I try to test my vendor membership registration, after I fill out the Paypal test information on Paypal, it redirects to my website, but nothing is there other than a “0” written in the corner. I am not sure if this has to do with my Paypal IPN page because I do not understand what to put there, but it is definitely not working.

      Also, when a new vendor is registering, after filling out the registration form, it skips the memberships page and goes straight to the payment page.

      Any help would be much appreciated! Thank you!

    • #114262
      srutakirty
      Moderator

      Hello,

      Thank you for reaching out to us.

      Can you please help me by sharing a video of the issue that you are facing so that we can guide you more efficiently.

      Waiting for your reply.

      • #114351
        PJ
        Participant

        Hello!

        First, the vendor membership options are actually showing up, so that isn’t an issue.

        Also, I have attached the video to show the Paypal payment redirecting to a page that just says “0”.

        Thanks!

    • #114424
      srutakirty
      Moderator

      Kindly check if you are using the updated version of WCMp vendor membership plugin version 2.0

      Please keep us posted.

      • #114464
        PJ
        Participant

        Hello!

        Yes, I am using the WCMp vendor membership plugin version 2.0

    • #114498
      PJ
      Participant

      I’m not sure if this will help, but I just started testing Stripe payments, and after purchasing a vendor membership it goes to a page that says “There has been a critical error on this website.”

    • #114547
      srutakirty
      Moderator

      Hello,

      Thank you for reaching out to us.

      Kindly on your Debug log and check the error that you are getting.

      Keep us posted.

      • #114653
        PJ
        Participant

        Here is what is in the debug log:

        Error in setExpressCheckout: Error code – 10002
        ————————————-
        Error in setExpressCheckout: LONGMESSAGE0 – You do not have permissions to make this API call
        ————————————-
        Error in setExpressCheckout: SHORTMESSAGE0 – Authentication/Authorization Failed
        ————————————-
        Error in setExpressCheckout: Error code – 10002
        ————————————-
        Error in setExpressCheckout: LONGMESSAGE0 – You do not have permissions to make this API call
        ————————————-
        Error in setExpressCheckout: SHORTMESSAGE0 – Authentication/Authorization Failed

        I hope this helps!

    • #114693
      srutakirty
      Moderator

      Hello,

      This is coming from PayPal directly. You may have any account settings issue.
      Please check this link : https://stackoverflow.com/questions/31522724/paypal-sandbox-error-10002-you-do-not-have-permission-to-make-this-api-call
      it might help you.

      • #115233
        PJ
        Participant

        Hello,

        I have spent a lot of time trying to make sure I did everything right from that link, and I am still getting the screen with the 0 afterwards. Can you explain to me what all information should go in the WCMP settings for Paypal? Does it have to do with the Vendor Membership IPN? It’s very unclear what should go where and what certain fields are needing to have in them.

    • #115261
      This reply has been marked as private.
      • #115677
        PJ
        Participant

        Hello,

        Thank you so much! I have added and activated both plugins, but I am still getting the same issue. After going through Paypal, I end up on a page that just says 0.

        • #115678
          PJ
          Participant
          This reply has been marked as private.
      • #115681
        PJ
        Participant

        Hello, I’m trying to send another reply but it isn’t working

        Edit: This one worked. I think it’s a problem with setting it as private

        Edit again: Still not working, even without private

        Edit 3: After copying and pasting the reply, it said I’ve already posted that reply. I can’t see it though, but I’ll just hope that you can. Summary of reply: I had the wrong plugin activated, but after activating the beta plugin, I got an error.

      • #115680
        PJ
        Participant
        This reply has been marked as private.
      • #115682
        PJ
        Participant

        I realized I did not have the correct plugin activated. After activating the beta plugin, I am getting this error after the vendor registration page:

        Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_type() on bool in /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-content/plugins/wcmp-vendor_membership-fix_newv-1/classes/class-wcmp-vendor-membership-frontend.php:109 Stack trace: #0 /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-includes/class-wp-hook.php(289): WCMP_Vendor_Membership_Frontend->add_to_cart_redirect('https://www.loc...') #1 /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-includes/plugin.php(212): WP_Hook->apply_filters('https://www.loc...', Array) #2 /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-frontend-scripts.php(559): apply_filters('woocommerce_add...', 'https://www.loc...', NULL) #3 /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-frontend-scripts.php(444): WC_Frontend_Scripts::get_script_data('wc-add-to-cart') #4 /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-wc-frontend-scripts.php(613): WC_Frontend_Scripts::localize_script('wc-add-to-cart') #5 /home/dh_ra in /home/dh_raeysp/localfindonline.com/wp-content/plugins/wcmp-vendor_membership-fix_newv-1/classes/class-wcmp-vendor-membership-frontend.php on line 109
        Copy
    • #115679
      PJ
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #115716
      This reply has been marked as private.
      • #115763
        PJ
        Participant

        Okay, I have done this and now instead of going to the vendor registration page when clicking “Upgrade Now”, it loads back into the same page it was on.

      • #115764
        PJ
        Participant

        It looks like the link on that button is pointing to its own page

    • #115793

      Can you please share a video of the issue that you are facing so that we can help you more more efficiently in resolving it.

    • #116059
      PJ
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #116124

      Thank you for sharing the detailed video of the issue.

      Can you please deactivate membership plugin and check if the products are getting added to the product cart.

      Kindly keep us posted.

    • #116176
      PJ
      Participant

      If I get to the product page for a membership plan with the membership plugin deactivated and press the Add to Cart button, it redirects to the product page and does not add it to the cart.

    • #116189

      Can you please share a video by recreating the above mentioned issue so that we can help you more efficiently.

    • #116721
      PJ
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #116766

      Kindly check your page settings. As per the issue faced by you, it seems that the cart page is not set up properly at your end.

    • #116805
      PJ
      Participant

      The cart page in Woocommerce is set up as the page that I use as the Cart on my website. After going through the process of adding a normal product to my cart, the Cart page works as expected.

    • #116831

      Hello,

      May I know if you have checked marketplace plugin with WooCommerce and standard theme (storefront/twenty). Please deactivate all your plugin, except WooCommerce and WCMp + addon. You can then check the flow. If everything is working fine, in order to detect which plugin is causing conflict- please activate each plugin consecutively and check the flow.
      Similarly, for theme conflict- please deactivate the current theme and check with standard WooCommerce theme (storefront/twenty) It is suggested to please perform these tests on your staging website and keep us posted with the outcome.
      If the issue still persists, then kindly share admin and vendor access (staging site) and FTP access. While sharing the access, please mark the reply as private.

Viewing 17 reply threads

Please LOGIN to reply to this topic

Buy all Marketplace addons together, check out our Bundle

Buy at Slashed Price