Latest update breaks Vendor Shipping

WCMp Core

Latest update breaks Vendor Shipping Open

Viewing 21 reply threads
  • Author
    Posts
    • #109547
      redilson
      Participant

      Hello WCMP Team,

      The latest update breaks Vendor Shipping. It doesn’t show any of the Vendor Shipping options on checkout. This is a critical issue and needs fix and update ASAP. Thank you!

      Perhaps in your attempt to fix Per Product Shipping it broke the functionality: Fix – Woocommerce per product shipping compatiblity with vendor shippings. #575

    • #109548
      redilson
      Participant

      If I revert back to 3.5.11, all works fine. Thank you.

    • #109563
      sumit singh
      Keymaster

      Hi, I have checked Our latest version with latest woocommerce and all the vendor shippings are coming perfectly and I have also checked our plugin with woocommerce per product shipping plugin. It may some other plugin using the same hook in another priority which causes an error.
      Kindly checkout our plugin with only woocommerce and woocommerce per product shipping plugin, if your issue resolved then just share the plugin name which causes an error. So we will check our compatibility with that plugin.

      Here is the video regarding the same issue :

      https://drive.google.com/file/d/1OSRpkawyU0ILZkOijYKUDi50XijNP1k0/view
      Copy

      Thankyou.

    • #109599
      redilson
      Participant

      Can you try disabling the per product shipping plugin on your end? The issue happens when you’re not using per product shipping. Vendor shipping no longer works as it did in the prior version.

    • #109603
      sumit singh
      Keymaster

      Hi, Kindly checkout video shared by me in pevious reply. I haven’t activated per product plugin and vendor shippings works properly.

    • #109607
      redilson
      Participant
      This reply has been marked as private.
    • #109645
      Enzo Pellecchia
      Participant

      Yes, I have the same problem, with the downgrade I have resolved.

      The bug is in the last version.

    • #109671
      sumit singh
      Keymaster
      This reply has been marked as private.
    • #109738
      redilson
      Participant

      Sumit,

      You didn’t enter in an address to get the shipping rates… You didn’t check out and enter in an address (you’ll need to do one for the U.S.). All of our vendor shippings are set with flat rates as well as a local delivery option for the US. It doesn’t let you select anything. It says it’s not available. It looks like you made a “test vendor” and set a flat rate of $2. If you tried to checkout, you’d see it doesn’t work either. Shipping classes are set. It “should” work like in prior versions but it doesn’t.

      If you can’t recreate, I’d ask you have another person give it a try. The latest version is breaking it. Other users will see this issue once they start updating to the latest version as like Enzo. Please take another look. You can view that all of our shipping and vendor shipping are set up properly.

      Can you please also make that post you took of my site url private.

    • #109746
      redilson
      Participant

      Also of note. If you switch to a default WordPress theme it does the same thing. I went ahead and did that so you could see. Thank you!

    • #109827
      JT
      Participant

      I have vendor shipping working but per-product shipping now doesn’t work (some of my vendors have table rate but override with per-product in some circumstances). This DID work fine. If I revert the plugin back it does work!

    • #109837
      sumit singh
      Keymaster

      Hi, Okay we are testing it properly, Kindly provide us some time.

      Thankyou.

    • #109841
      Dan
      Participant

      Same problem here. I have a fresh install of the plugin and have configured the Vender shipping as described in all the articles.
      The shipping zones and rates appear for the Vender in their dashboard, but not on the checkout for the visitors.

    • #109852
      JT
      Participant

      Also Flat Rate doesn’t appear. We use a combination of all three (per-product, table rate and flat rate). Local collection still appears (if turned on)

    • #110039
      Dan
      Participant

      Any update on this, as it’s vital we get it working. Our vendors can’t add their own shipping otherwise.
      Yes then can add it in their dashboard, but it’s not display on the front end to customers.

    • #110084
      sumit singh
      Keymaster

      Hi, Let us know if the below solution work for you. We have checked at our end.
      Replace the following code with line no : 30 in dc-woocommerce-multi-vendor/classes/class-wcmp-frontend.php :

      add_filter('woocommerce_cart_shipping_packages', array(&$this, 'wcmp_split_shipping_packages'), 11);
      Copy
    • #110092
      redilson
      Participant

      Just tested this and it works for me. Will let others confirm. Thank you for figuring this out!

    • #110106
      Dan
      Participant

      Yes, that works. Many thanks!

    • #110118
      sumit singh
      Keymaster

      Thank you for the confirmation. We are marking this thread closed, please feel free to open a new thread if you have more questions for us.

    • #110137
      JT
      Participant

      Confirmed working for me. Many thanks

    • #110161
      redilson
      Participant

      Will you be adding this to the next update?

    • #110357

      Hi,
      Yes will fix this in our next update

Viewing 21 reply threads

Please LOGIN to reply to this topic

Buy all Marketplace addons together, check out our Bundle

Buy at Slashed Price