Home Support Forum WCMp Vendor Frontend Reports Vendor report not showing commission totals

  • Author
    Posts
  • Guilherme Vaz
    Participant
    Post count: 7

    Hi!

    I’m using plugin version 2.3.6 and WooCommerce version 2.5.4, and I’m having some trouble with the total commission values in the vendor report page.

    Take a look at this screenshot:

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/3770998/FireShot%20Capture%20140%20-%20Membro_.png

    You’ll notice that it’s missing the total sales value, total commission value and number of purchased products.

    I’ve already changed the order status back and forth, created new vendors, new products, but with no success.

    Can you help me out?

    Thanks!

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    Welcome to WC-Marketplace support forum Guilherme. Please share your wp-site access and URL, so that we can have a look into the site.

    Please note: While share the access details, please mark the reply as ‘Private”.

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    Thanks for the access details, Guilherme. Will get back to you ASAP.

    Regards,
    Rimpa

    • Guilherme Vaz
      Participant
      Post count: 7

      Ok Rimpa, many thanks!

      Feel free to make any changes, we have git and database backups.

      Thanks again,

      Guilherme

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203
    This reply has been marked as private.
    • Guilherme Vaz
      Participant
      Post count: 7

      That’s fine! Thanks for letting me know!

      Guilherme

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    Hi Guilherme,

    Please place some orders using the product of vendor contato1 or help us with the FTP access. We noticed that you have changed the Today’s sale into Day Rental but that is not updated in the code, we are suspecting that the issue is arising due to that.

    Thanks,
    Rimpa

  • Guilherme Vaz
    Participant
    Post count: 7

    Hello Rimpa,

    First of all, I would like to thank you for your amazing help! I do hope we find a solution 🙂

    I’ve placed a couple of orders using the product of vendor contato1 as requested. Do you still need ftp access?
    About the changes I’ve made, it was only labels and colors and stuff related to that, so I don’t really think it could be that, but you are the man.

    What I did noticed while doing some debugging myself was that when a order is placed, the _vendor_id (if my memory didn’t fail me) is not set on the order meta details, so on the for loop of the report page, it looks for orders with that variable set, when it can’t find any, the result is 0.00. But I can be wrong, I’m not an expert on wordpress, neither on your plugin 😉

    Thanks again,

    Guilherme Vaz

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    Hi Guilherme,

    The issue of the commission has been resolved. Actually, it wasn’t an issue, the commission was not showing up due to the date of the order processing and completion. I have attached a screenshot too for your convenience 🙂

    Regards,
    Rimpa

  • Guilherme Vaz
    Participant
    Post count: 7

    Hi Rimpa,

    That’s great news! Did it work on the Reports tab too?

    Best wishes,

    Guilherme Vaz

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    Yes @Guilherme, it’s working on the Report tab too.

    Regards,
    Rimpa

  • Guilherme Vaz
    Participant
    Post count: 7

    Does the order have to be “completed” in order to show up on the reports tab? I ask you this because the values differ from the reports tab to the orders tab and withdrawal tab. Take a look at my screenshots.

    Thanks!

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203

    @Guilherme – Yes, you have to mark the product Completed but I would like to have a look into all the tabs you have mentioned. Please allow me sometime for the same.

    Thanks,
    Rimpa

  • Rimpa Biswas
    Keymaster
    17 pts
    Post count: 1203
    This reply has been marked as private.

Please LOGIN to reply to this topic